Komerční pekárny

Profilování procesu pečení má mnoho výhod, v neposlední řadě je to lepší konzistence produktu, nižší náklady a lepší ziskovost.

Profilovací řešení BakeWATCH®

Šestikanálová a tříkanálová profilovací sada BakeWATCH® obsahuje vše, co je potřeba pro shromažďování a analýzu dat a zlepšení pece a pečení bez přerušení výroby.

Šestikanálový SuperM.O.L.E.® Gold 2 s výběrem tří tepelných bariér je ideálním profilovacím řešením pro pekárny s tunelovými pecemi. V pekárenských provozech, kde se používají rotační roštové a policové pece, poskytuje všechny požadované funkce tříkanálová sada BakeWATCH založená na technologii V-M.O.L.E.®. Tyto sady jsou připraveny k použití a jsou doplněny sadou šesti (nebo tří) termočlánků o délce 2,1 m, softwarem M.O.L.E.®MAP se speciálním prostředím pro pečení a přenosným kufříkem.

Proč používat tepelné profilování pro pečení?

Profilování v náročných operacích pečení, kde jsou pekaři neustále tlačeni k tomu, aby poskytovali delší trvanlivost produktu a vyráběli pečivo za konkurenceschopné ceny, může často znamenat rozdíl mezi ziskem a ztrátou. Díky robustnímu tepelnému profilování ve svém arzenálu získáte konkurenční výhodu.

Profilování napomáhá zajistit:

  • konzistenci produktu
  • opakovatelnost procesu
  • optimalizované použití přísad
  • vylepšený výnos a propustnost
  • nízkou spotřebu energie a náklady
  • zvýšenou ziskovost pekárny

Nástroje pro teplotní profilování v pekárnách

BakeWATCH®

Šestikanálový teplotní profiloměr SuperM.O.L.E.® Gold 2 je určen pro dopravníkové tunelové pece. Šestikanálové profilování je také specifikovanou metodou pro získávání dat pro záznamy SFMA Compliance.

Rack Oven BakeWATCH®

Tříkanálový teplotní profiloměr V-M.O.L.E.® je ideální pro rotační a roštové policové pece. S touto soupravou můžete s jistotou spravovat kvalitu výroby.

Breadometer®

Teplotní sonda Breadometer® řeší problém náhodně umístěných termočlánků pro automatickou analýzu S-křivky. Unikátní patentovaná jednodílná sonda, která je k dispozici v šestikanálových i tříkanálových modelech, je navržena tak, aby snadno, spolehlivě a důsledně našla nejchladnější oblast pečeného zboží. Jedná se o jednoduchý přístup k profilování pro začínajícícho operátora i nejzkušenějšího profesionála v pečení.

OvenBALANCER™

Jedná se o snadnější způsob sledování tunelových a rotačních pecí bez nutnosti vkládání a přetěžování termočlánků. OvenBALANCER™ rozprostírá tři magneticky připojené teplotní a konvekční senzorové panely na šířku 4,2 m a zajišťuje tak maximální kompatibilitu s troubami bez objemu.

MiniM.O.L.E.® rH

Ujistěte se, že jsou pro kynutí, míchání mouky a těsta a chlazení využity optimální podmínky. MiniM.O.L.E.® rH je snadné a dostupné řešení pro konstantní a přesné monitorování relativní vlhkosti a teploty a protokolování dat. Tento samostatný záznamník uvolňuje BakeWATCH M.O.L.E. pro práci v peci. Software M.O.L.E.®MAP obsahuje pro MiniM.O.L.E.® rH speciální prostředí.

VaporWATCH®

Ověřte kalibraci a výkon své rozpékací horkovzdušné pece pomocí senzoru VaporWATCH®, který poskytuje vstup relativní vlhkosti do SuperM.O.L.E.® Gold 2 nebo V-M.O.L.E.®. Zbývající M.O.L.E. kanály mohou měřit vnitřní teploty těsta v peci nebo teplotu vzduchu. Software M.O.L.E.®MAP obsahuje pro VaporWATCH® speciální prostředí.

Výhody použití teplotního profilování pro pečení:


Katalog produktů

Teplotní profiloměry
Procesní palety pro pájecí vlny
Procesní palety pro selektivní vlny
Procesní palety pro reflow pece

Mohlo by vás zajímat

Videa o ECD na YouTube
Školení o pájení
Příklady aplikací ECD v průmyslu a laboratořích

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

ve všech produktech