Webinář Začínáme s profilováním, jak umístit termočlánky (připravujeme)

O čem je webinář Začínáme s profilováním, jak umístit termočlánky?

Webinář tvoří 42minutové video a obsahuje popis procesního ohřevu a ohřevu přenosových médií, určení typu a velikosti čidla termočlánku a teplotní bariéry.

  1. Zjistíte, jak vybrat správné termočlánky pro danou úlohu.
  2. Pochopíte základy přichycení termočlánků (plus máme pár triků od zákazníků).
  3. Získáte podrobnosti o tom, jak funguje tepelná bariéra a proč je důležitá pro měření tepelných procesů.

Co jsou tepelné bariéry a k čemu slouží?

Tepelné bariéry umožňují, aby mohly tepelné profiloměry bezpečně procházet přímo vaší pájecí vlnou nebo reflow pecí. Tento systém se pravidelně používá v tunelových pecích, cihlářských pecích, práškovém lakování a smaltování nebo jakékoliv jiné aplikaci, při které má být profiloměr použit při teplotách mimo definované limity. Díky tepelné bariéře profiloměr prochází celým procesem a zároveň je uvnitř chráněn před vysokou teplotou. Měření je výrazně přesnější a není nutné používat žádné dlouhé propojovací dráty.

Jak získat webinář zdarma?

Webinář je v přípravě. Pokud máte zájem o jeho zaslání, vyplňte následující formulář. Po spuštění webináře vám na vyplněnou emailovou adresu zašleme odkaz, na kterém si jej spustíte.

Registrace na webinář

Naše webové stránky používají cookies, které nám pomáhají zjistit, jak jsou naše stránky používány. Abychom cookies mohli používat, musíte nám to povolit. Kliknutím na tlačítko „OK, souhlasím“ udělujete tento souhlas.


Cookies jsou malé soubory, které webové stránky (i ty naše) ukládají ve Vašem webovém prohlížeči. Obsahy těchto souborů jsou vyměňovány mezi Vaším prohlížečem a našimi servery, případně se servery našich partnerů. Některé cookies potřebujeme, aby webová stránka mohla správně fungovat, některé potřebujeme k marketingové a statistické analytice. Zde si můžete nastavit, které cookies budeme moci používat.

Nezbytné cookies
Analytické cookies
Marketingové cookies
ve všech produktech